Meksikansk mat passer godt med en eller flere dip for tortillas chips; slik som salsa som ananas, tomat, tomatilla, mango, varm tomat m.fl. Guacamole, og bønnedip. Denne bønnedipp’en passer også glimrende som del av en taco middag. Den er enkel, billig og alltid populær!
1 boks sorte bønner 1 ts Chilipulver 1 ts malt spisskumin 1 fedd hvitløk 1/4 ts oregano 1/4 ts. Paprika 4 ss vann |
Finhakk hvitløk og ha i kjele med litt olje. stek i 30 sekunder, ha i krydder, og så bønner og vann. la det småkoke til vannet er nesten borte.
|
1/2 dl. matfløte | Hell på matfløte og bruk stavmikser til ønsket konsistens. |
1 tomat korriander |
Hakk tomat og hakket korriander (husk at smaken ligger i stilkene) varm opp og serveres som dip, eller som del av en tacomiddag. |