Denne grønnsakssausen gir en rik og fyldig middag. Prinsippet er å steke grønnsakene møre og så koke dem møre. Jo mindre biter man skjærer grønnsakene i, jo jevnere og raskere steks og kokes det.
1 løk
4 fedd hvitløk
1 rød paprika
1 purre
1 mild chili
1 boks tomater
4 ss soltørket tomater
5 dl. Kjøttkraft
1 ss rødvinseddik
1 ss worchestershire saus
1/2 squash
2 gulrøtter
500g elghakk / kjøttdeig
6 sjampinjong
2 ss oregano, timian og basilikum.
Finhakk løk, gulrøtter, den hvite delen av purre, paprika, chili og hvitløk, og stek det mørt. Ha i kjøttkraft, soltørket tomat, eddik, worchestershire saus og ha på lokk og kok det mørt. Med bruk av trykkoker tar det ca. 20 minutter. Ha i blender eller bruk stavmikser og pure sausen. Stek sopp og kjøtt og ha i sausen, og skjær squash i skiver og ha i sammen med urtene. la det trekke i 5 minutter. Server på pasta med ost.
Denne grønnsakssausen gir en rik og fyldig middag. Prinsippet er å steke grønnsakene møre og så koke dem møre. Jo mindre biter man skjærer grønnsakene i, jo jevnere og raskere steks og kokes det.
1 løk
4 fedd hvitløk
1 rød paprika
1 purre
1 mild chili
1 boks tomater
4 ss soltørket tomater
5 dl. Kjøttkraft
1 ss rødvinseddik
1 ss worchestershire saus
1/2 squash
2 gulrøtter
500g elghakk / kjøttdeig
6 sjampinjong
2 ss oregano, timian og basilikum.
Finhakk løk, gulrøtter, den hvite delen av purre, paprika, chili og hvitløk, og stek det mørt. Ha i kjøttkraft, soltørket tomat, eddik, worchestershire saus og ha på lokk og kok det mørt. Med bruk av trykkoker tar det ca. 20 minutter. Ha i blender eller bruk stavmikser og pure sausen. Stek sopp og kjøtt og ha i sausen, og skjær squash i skiver og ha i sammen med urtene. la det trekke i 5 minutter. Server på pasta med ost.